Valgte hjelpemidler 0

Fjernjustering

Produktbilde

Få hjelp til å justere dine høreapparater – hvor som helst, når som helst!

Produktbeskrivelse

Bernafon Fjernjustering muliggjør online support for deg som er høreapparatbruker - når som helst, hvor som helst. Vi kan utføre høreapparatjusteringer og gi rådgivning i sanntid, uten at du trenger å dra fra ditt eget hjem. Fjernjustering er en utmerket løsning for deg som har problemer med å komme deg til oss. Nå kan du får justert dine høreapparater i løpet av minutter.

Kom i gang med Fjernjustering

For å komme i gang med Fjernjustering, må du først avtale en time med en av våre audiografer. Deretter må du pare høreapparatene* med din iPhone, iPad, Android-smarttelefon eller nettbrett (se høreapparatets bruksanvisning).
Når dette er gjort, gjør du følgende:

 

1. Klikk på ikonet som passer din telefon eller søk etter Bernafon EasyControl Connect i App Store eller Google Play og last ned appen.
2. Når EasyControl Connect er installert på din enhet, åpner du appen og følger instruksjonene fra appen for å opprette en konto. Du trenger bare å opprette kontoen én gang.
3. Logg deg på Fjernjusterings-timen via EasyControl Connect-appen. Høreapparatene kobles automatisk til appen. Du er nå klar til å starte en Fjernjusteringstime med oss.

altalt

 

Du finner også mer informasjon i Fjernjusterings-bruksanvisningen som er tilgjengelig på Bernafon EasyControl Connect-appen.

alt

Krav til brukersystemet:

• En iPhone®, iPad® eller Android™ telefon eller nettbrett; se kompatible enheter og operativsystem her: Compatibility with Bernafon hearing aids | Bernafon
• En e-postkonto
• Stabil internettforbindelse; minimumshastighet 1/1 Mbit/s anbefales

 

*Bernafon Fjernjustering er kompatibel med Bernafon høreapparater med 2.4 GHz Bluetooth® Low Energy som Alpha, Viron, Zerena, Leox og senere utgivelser.