Valgte hjelpemidler 0

Leox høreapparater

Produktbilde

Leox er det første True Environment Processing™ Super Power | Ultra Power høreapparatet for store og kraftige hørselstap. Utstyrt med eksepsjonell styrke og unike egenskaper, tilbyr Leox lyd som er så nær virkeligheten som mulig.

Produktbeskrivelse

Våre kraftigste høreapparateralt

Leox Super Power og Ultra Power er våre kraftigste høreapparater, beregnet for brukere med store og kraftige hørselstap.  

Med 2,4 GHz direkte-streaming kan du nyte lyd fra TV og mobiltelefon direkte inn i høreapparatene, og gjør Leox til et perfekt valg for brukere som ønsker å kunne koble seg opp mot dagens digitale verden. 

 

 

altModeller

Leox finnes i 2 ulike modeller, Super Power og Ultra Power. De er begge Made for iPhone®-høreapparater som støtter Bluetooth® Low Energy (BLE) ved 2,4 GHz. Begge modellene inneholder telespole, separate volum- og programbrytere og LED-lys. Leox finnes i 6 forskjellige farger. Velg modellen som passer ditt hørselstap, kosmetiske preferanser og individuelle behov sammen med din audiograf.

 

 

Leox - hørselsløsningen for barnalt

Leox høreapparater er også egnet for små barn og tenåringer. Høreapparatene kan tilpasses med barne-hook og støpte propper for en tett passform for høyest mulig komfort og ytelse. Leox kan enkelt kobles til FM-systemer og teleslynger i klasserom for å sikre et godt læringsmiljø. Leox er og et godt valg for bi-modale tilpasninger. Brukt i kombinasjon med et cochlea-implantat, støtter Leox bedre lydlokalisering.

Leox er et av de kraftigste pediatriske høreapparatene på markedet, og kan tilpasses til store og kraftige hørselstap.

 

 

Tinnitus SoundSupport™

Tinnitus SoundSupport er en lydgenerator som enkelt
kan aktiveres for å hjelpe brukere med tinnitus. En rekke
mestringslyder er tilgjengelig, og alle kan justeres
individuelt etter brukerens behov.

 

 

altSmart og diskret

Bernafon EasyControl-A app for iOS og
Android ™ -enheter gir en intuitiv og diskret måte å betjene høreapparatet på. Juster volumet på telefon- og TV-signalet, bytt program, sjekk batterinivået, koble deg til internett med IFTTT, benytt funksjonen “Finn mitt høreapparat” osv. Med EasyControl-A-appen har det aldri vært enklere å betjene dine høreapparater.

 

 

alt

Tilbehør

Trådløst tilbehør som SoundClip-A, RC-A og
TV-A er tilgjengelig for økt funksjonalitet. Les mer om hvilke muligheter disse gir under Tilbehør.

 

 

 

 

alt