Valgte hjelpemidler 0

Utgått: DynaVox EyeMax

Produktbilde
Cantec art. nr.: 1112170
For bestilling

Produktbeskrivelse

Si det med øynene

DynaVox EyeMax-systemet er den nyeste, mest avanserte styremetoden tilgjengelig for brukere av DynaVox Vmax+. EyeMax-systemet gir brukeren kontroll over sin Vmax+ med et enkelt blunk, eller ved å dvele ved et ønsket område på skjermen.  

 

Alle aldere og evner
EyeMax systemet kan brukes av folk i alle aldre, med ulike ferdigheter og om du har syn på ett eller begge øyne. Det gir mulighet for personer med begrensede hodebevegelser, slik at systemet aldri må være manuelt fokusert. EyeMax systemet kan brukes av personer med Cerebral Parese, ALS, ryggmargsskade og mange andre genetiske og degenerative tilstander, så vel som de som:

  • Søker en raskere styremetode enn det som er tilgjengelig med skanning

  • Trenger tilpasningsalternativer

  • Bruker kontaktlinser eller briller

  • Bruker begge øynene eller et enkelt øye

  • Fungerer med en grad av kontrollert hodebevegelser

 

Designet med deg i tankene
Bærbar. Slitesterk. Fleksibel. Pålitelig. EyeMax-systemet er designet med tanke på brukeren. Vmax+ tåler fukt, temperatur og slitasje ved daglig bruk, og gir en rekke navigasjonsmetoder for brukerne. EyeMax er det nyeste tilskuddet til dette. EyeMax-systemets størrelse og brede spekter av festealternativer lar en bruker kommunisere og samtidig opprettholde synsfeltet som er nødvendig for å navigere en rullestol og samhandle med kommunikasjonspartnere. 

 

DynaVox Vmax+
DynaVox Vmax+ er den kraftigste talemaskinen tilgjengelig for mennesker som trenger supplerende og alternativ kommunikasjon. Et integrert system av maskinvare og series 5 programvare gir strukturerte sideoppsett som gjør det enkelt å navigere. Vmax+ er en komplett datamaskin, og gir tilgang til internett, e-post, tekstmeldinger, eBook og har innebygd omgivelseskontroll. Den har syntetisk tale av beste kvalitet og klarhet med kraftig høyttalere. Vmax+ tilbyr også et bredt spekter av navigasjonsmetoder. EyeMax tilbehøret er det nyeste og mest avanserte av de tilgjengelige navigasjonsmetodene i bransjen.