Valgte hjelpemidler 0

Activator NYHET!

Produktbilde

Det er på tide med en leselist som gir deg mange helt nye muligheter......

Activator er et nytt leselistkonsept: den utvider de velprøvde egenskapene til våre leselister med fremtidsrettede innovasjoner.

Produktbeskrivelse

Oppdag en ny dimensjon
Activator er et nytt leselistkonsept: den utvider de velprøvde egenskapene til våre leselister - som de konkave punktskriftcellene og den patenterte ATC-teknologien for automatisk veksling - med fremtidsretede innovasjoner fra enestående maskinvare- og programvareløsninger i et moderne design. Ved å kombinere potensialet til iPhone, tilbyr Aktivator neste generasjons punkskriftopplevelse.

alt

Sammenleggbart
2-i-1-tastatur

SmartDock med
USB-port

Kortskriftoversetter

iOS-App Helptech+


 

 

 

 

alt

To tastaturer - i ett
Et spesielt høydepunkt for Activator er det patenterte multifunksjonelle sammenleggbare tastaturet med punktskrift. Med et blir det ergonomisk utformede punkttastaturet et fullverdig datatastatur med taktile egenskaper. Activator tilbyr den perfekte inndatamodusen for enhver applikasjon, enten punktskrift eller vanlig tastatur (QWERTY). Perfekt for skole, universitet eller jobb.

Det sammenleggbare tastaturet er laget av høykvalitets aluminium. Det er imponerende flat med en høyde på kun 8 millimeter og setter en ny standard for design.

Den smarte dockingstasjonen
SmartDock, som kan kobles magnetisk til Activator, skaper en banebrytende symbiose av punktskrift og iPhone, som gir helt nye muligheter. Med SmartDock blir Activator en mobil arbeidsstasjon på kort tid.

 

Mange muligheter takket være USB
SmartDock har én USB-port på toppen. Med denne kan du åpne og redigere filer fra en USB-minnepinne via iPhone. Mange av de vanlige filformatene støttes allerede av iPhone. Og for alle andre filformater trenger du bare den aktuelle appen fra App Store. Du kan også koble andre enheter som hodetelefoner, mikrofoner eller SD-kortlesere til iPhone via USB.
 
Delt lading
Hvis Activator er tilkoblet en strømadapter, lades også automatisk iPhonen som er tilkoblet SmartDock. 
Du trenger bare å ta med deg én lader.

 

alt

Innebygget oversettelse for contracted Braille 
Oversettelsen og tilbakeoversettelse av punktskrift grad 1 til kontraktert punktskrift (grad 2) er direkte integrert i aktivatoren. RTFC er verdens ledende oversettelsesverktøy for engelsk, tysk og fransk. Activator håndterer også enkelt oversettelse og tilbakeoversettelse til Unified English Braille (UEB). Innebygget oversettelse er kun for engelsk, tysk og fransk.

Start iOS-apper direkte
Activator gjør det enklere enn noen gang å åpne favorittappene dine på iPhone. Du kan tilpasse Activatorens meny og legge til dine egne appfavoritter.

Smarte tjenester
Forbindelsen med iPhone utvider de interne funksjonene til Activator ved hjelp av Smarte tjenester. Den første funksjonen er en nyhetsfeedtjeneste, optimert for bruk med leselist, som du kan sette sammen etter dine personlige interesser.
 

Bilde av appen
Last ned appen til iPhone fra Appstore
Det perfekte tilbehøret: iOS-Appen HelpTech+
iOS-appen HelpTech+, er tilgjengelig for din iPhone, helt gratis. Appen Helptech+ legger til mange nye funksjoner til Activator, noe som gjør den til en neste generasjons punktskriftopplevelse en gang for alle. Vi utvikler HelpTech+ kontinuerlig. Ytterligere nye funksjoner tilbys via App Store. Som et resultat vil vi fortsette å tilby deg en førsteklasses opplevelse i fremtiden.

Braille monitor
Den integrerte leselisten lar en seende person følge informasjonen som vises på leselisten direkte på iPhoneskjermen. Inkludert indikasjon av leseposisjon, markert tekst og markørposisjon.

Dikteringsfunksjon
Med dikteringsfunksjonen kan du enkelt diktere tekster i stedet for å skrive dem selv. Den gjenkjente teksten blir deretter enten lagret i en ny fil på Activator eller satt inn i en eksisterende fil på ønsket posisjon.

Talefunksjon
Talefunksjonen lar deg få tekster på Activator lest opp gjennom iPhones høyttalere.

Filbehandler
Med HelpTech+ kan du kopiere filer frem og tilbake mellom Activator og iPhone.

Send tekst
Send tekst fra iPhone-utklippstavlen direkte til Activator.
 


 

SpesifikasjonerBestillingsnummer Pris (ekskl. mva.)
-Vekt: 970g (Aktivator), 100g (SmartDock)
-Mål i mm: Lukket: 32 x 2,6 x 12,6 (BxHxD)
-Mål i mm: Åpen: 32 x 1,8 x 18,8 (BxHxD)
-Batterilevetid: Over 30 timer
-Tilkoblinger Aktivator: USB-C, Bluetooth
-Tilkoblinger SmartDock: USB-A, Lightning